1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. UCRAINA A PLASAT MOLDOVA ÎN „ZONA VERDE” A ȚĂRILOR CU O RATĂ MICĂ DE RĂSPÂNDIRE A CORONAVIRUSULUI
19:30 - 15.01.2021
1
0 /5 Stars by
0
0

UCRAINA A PLASAT MOLDOVA ÎN „ZONA VERDE” A ȚĂRILOR CU O RATĂ MICĂ DE RĂSPÂNDIRE A CORONAVIRUSULUI

UCRAINA A PLASAT MOLDOVA ÎN „ZONA VERDE” A ȚĂRILOR CU O RATĂ MICĂ DE RĂSPÂNDIRE A CORONAVIRUSULUI

Ucraina a plasat Moldova în „zona verde” a țărilor cu o rată mică de răspândire a coronavirusului. Potrivit INFOTAG, această decizie a fost luată vineri de Ministerul Sănătății din Ucraina.

Decizia intră în vigoare de luni, 18 ianuarie. Ea este valabilă pentru o săptămână și se poate modifica în funcție de prevalența infecției COVID-19 în fiecare țară. Potrivit deciziei Ministerului Sănătății din Ucraina, motivul plasării statului în „zona roșie” este creşterea incidenței prin COVID-19 până la 219,8 cazuri la 100 de mii de locuitori în ultimele 14 zile.

Conform decretului guvernului Ucrainei, pentru persoanele care sosesc din țările din zona „verde”, este necesară doar o poliță de asigurare medicală în caz de infecție cu coronavirus, valabilă pe întreaga perioadă de ședere în Ucraina.

Pentru persoanele care sosesc în Ucraina din țările din „zona roșie”, este necesar un test pentru coronavirus cu rezultat negativ, efectuat cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea în Ucraina sau autoizolare pe un termen de 14 zile.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее