1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ADUNAREA POPULARĂ A GAGAUZIEI NU POATE ADOPTA BUGETUL 2021 DIN LIPSA DE CVORUM
19:30 - 15.01.2021
1
0 /5 Stars by
0
0

ADUNAREA POPULARĂ A GAGAUZIEI NU POATE ADOPTA BUGETUL 2021 DIN LIPSA DE CVORUM

ADUNAREA POPULARĂ A GAGAUZIEI NU POATE ADOPTA BUGETUL 2021 DIN LIPSA DE CVORUM

Adunarea Populară a Găgăuziei (APG) nu a reușit să voteze vineri bugetul pentru 2021 din cauza lipsei de cvorum. La şedinţă au participat 17 din 35 de deputați.

Potrivit Infotag, unii deputați au văzut sprijinul başcanului Irina Vlah în aceste acțiuni.

„Este ridicol că autonomia intră într-un nou an economic fără un document principal. Vlah va primi toate dividendele politice din inacțiunea APG, deși activitatea ei a condus la prăbușirea economiei regionale și a proiectelor sociale. Vlah trebuie să ne raporteze cifrele bugetare. Trebuie să explice unde au fost folosite abuziv multe milioane de lei. Deputații care susțin başcanul au provocat întreruperea ședinței APG și eșecul adoptării bugetului ", a declarat deputatul Serghei Cimpoeş.

Deputatul Serghei Cernev și-a exprimat indignarea față de faptul că „unii oficiali ai comitetului executiv primesc salarii de până la 30 de mii de lei, comandă patru mese pe zi în birou, iar angajații statului rîmân fără salarii la pragul noului an 2021”.

După cum a informatt anterior INFOTAG, mandatul APG expiră pe 20 ianuarie. Ședința comisiei bugetare a fost întreruptă de trei ori la rând. Comitetul executiv a propus adoptarea unui buget al regiunii fără deficit de 1.006 miliarde de lei (în 2019 a fost de 967 milioane de lei). Alegerile pentru următoarea componență a APG sunt programate pentru 4 aprilie.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее