1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ​ZOOM IN BANKING, STAGII DE PRACTICĂ CU REMUNERARE DE LA VICTORIABANK, ÎNCHEIAT CU SUCCES
11:30 - 21.04.2021
1
0 /5 Stars by
0
0

​ZOOM IN BANKING, STAGII DE PRACTICĂ CU REMUNERARE DE LA VICTORIABANK, ÎNCHEIAT CU SUCCES

​ZOOM IN BANKING, STAGII DE PRACTICĂ CU REMUNERARE DE LA VICTORIABANK, ÎNCHEIAT CU SUCCES

Studenții de la Academia de Studii Economice din Moldova au beneficiat de cursuri teoretice, traininguri și stagii de practică în cadrul programului educațional Zoom in Banking

Șapte tineri de la ASEM au efectuat un stagiu de practică plătit la Victoriabank. „Un proiect foarte util, reușit și interesant”, au accentuat beneficiarii programului

Chișinău, 21 aprilie 2021. Cea de-a doua ediție a programului educațional Zoom in banking. Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank / 2020-2021, s-a încheiat cu succes săptămâna trecută. Proiectul a fost lansat în luna noiembrie 2020, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Republica Moldova și Asociația Businessului European (EBA).

Victoriabank apreciază mult oamenii cu inițiativă, care au capacitatea să folosească toate resursele și șansele pentru a învăța, pentru a deprinde noi practici, a acumula cunoștințe și a le dezvolta. Studenții ASEM, participanți în proiect, au știut să valorifice expertiza și cunoștințele transmise de specialiști și traineri din cadrul stagiilor de practică. În context, convingerea fermă a băncii este că Republica Moldova are viitor, are un mare potențial de tineri cu #PoftăDeOportunități, noi șanse de a studia și a deveni, într-un final, experți în domeniul financiar-bancar.

Astfel, pe parcursul unei perioade de cinci luni, noiembrie 2020 – aprilie 2021,studențiiau reușit să participe la:

·9 webinare cu informații practice din domeniul financiar-bancar, direct de la experți în domeniu;

·training de inițiere în cadrul Victoriabank- parte a Grupului Banca Transilvania, organizat de echipa Resurse Umane: Valentina Sohoțchi și Rodica Castraveț;

·stagii de practică în cadrul sucursalelor Victoriabank precum și în diverse direcții din Sediul Central al băncii;

·webinar de inițiere în domeniile de activitate aAsociației Businessului European, vorbitor Mariana Rufa, Director Executiv EBA;

·training - Comunicare și Customer Experience, trainer Iurie Bazeliuc, Expert Dezvoltare și Managementul performanței, Direcția Resurse Umane Victoriabank.

Șapte studenți ASEM, care au participat la cel puțin 50 la sută din webinarele Zoom in Banking, au trecut o etapă de evaluare a cunoștințelor, ca ulterior, să beneficieze de un stagiu de practică plătit în cadrul Victoriabank.

În ultima zi de practică, stagiarii proiectului au ținut să-și împărtășească emoțiile și buna experiență acumulată în proiect.

Djulietta Crestnicova

”Subiectele abordate în timpul proiectului au fost bine creionate și au avut acoperire în toate domeniile importante. Astfel, vreau să subliniez că temele selectate reprezintă o bază solidă, o susținere și background substanțial atât pentru prezent, cât și pentru viitor. Am fost impresionată de cum decurge activitatea în departamentul de creditare și cât efort se depune. Mi-ar plăcea să mă alătur acestei echipe de profesioniști”.

Ecaterina Berechet

”Din punctul meu de vedere, proiectul a fost foarte util și interesant. Mă bucur că am fost printre cei care am avut ocazia să urmărim îndeaproape procesul de activitate bancară, să înțelegem mai bine cum funcționează o asemenea structură de amploare, să aflăm din prima sursă răspunsuri la multe întrebări ce țin de viitoarele tehnologii Banking”.

Victor Guștiuc

”Proiectula fost unul reușit, un mulțumesc sincer și aprecieri echipei Resurse Umane de la Victoriabank, care ne-a oferit tot sprijinul necesar pe tot parcursul stagiului. Mi-aș fi dorit ca mai multe direcții, departamente să fie incluse în următorul proiect, căci activitatea de back-office este foarte interesantă”.

Cristina Costașco

”Tematicile abordate în cadrul programului au fost foarte interesante, utile și imperios necesare segmentului de tineri care-și fac studiile în domeniul economic. Pe parcursul întregii ediții am descoperit profesioniști, oameni din domeniu, care într-un limbaj accesibil, au știut cum să ne mențină mereu antrenați în discuții. Pentru mine personal, această experiență a fost o provocare frumoasă, nu-mi rămâne decât să Vă mulțumesc”.

Tot atunci, stagiarii programului educațional Zoom in banking. Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank / 2020-2021, au primit și Diplome de participare. La eveniment au participat și Vitalie Corniciuc, Vicepreședinte Victoriabank,Valentina Sohoțchi, Director Direcția Resurse Umane Victoriabank,Mariana Rufa, Director Executiv EBA, Ludmila Cobzari Decanul facultății „Finanțe”, dr. hab., prof. univ. Academia de Studii Economice, Liuba Pentelei, Manager Resurse Umane și coordonatoarea proiectului.

”A fost o instruire care a durat anul trecut o perioadă și a continuat și în acest an, iar studenții noștri au avut posibilitatea pe lângă aspectele teoretice și practice, care le învață în cadrul ASEM la disciplinele de specialitate, să cunoască niște lucruri foarte importante din practică pe parcursul orelor organizate, iar cei care au ajuns la etapa finală au avut posibilitatea să meargă prin mai multe departamente de la Victoriabank, pentru a aprofunda cunoștințele obținute.Sunt sigură că acestebune experiențe le vor servi ca și sprijin pentru elaborarea și finalizarea tezelor de licență. Pe lângă aceasta, au mai reușit să dezvolte niște competente profesionale care le vor fi utile în debutul de carieră”, a menționat doamna Ludmila Cobzari, Decanul Facultății de Finanțe ASEM.

”Deoarece piața se mișcă foarte repede, constatăm că doar împreună cu sectorul academic putem forma viitori specialiști.Această sinergie creată, este mai mult decât o simplă șansă. Voi ați avut și aveți acces la un volum de cunoștințe și informații relevante, ca nimeni alții. Având la dispoziție expertiza practică, oameni extraordinari, experți din domenii în continuă dezvoltare. Sunt încrezătoare că această experiență vă va împlini profesional. Mulțumesc colegilor și partenerilor implicați în acest proiect și doar prin eforturi comune, gânduri senine și bunătate se fac lucruri mari”,a declaratMariana Rufa, Director executiv EBA.

”Colegii noștri au avut posibilitatea să contribuie în mod direct la instruirea oamenilor care vor veni, la un moment dat, să muncească la Victoriabank. A fost un curs pentru voi și despre voi și chiar vă mulțumesc pentru participare. Acest proiect nu se oprește aici, noi chiar ne propunem în continuare să-l dezvoltăm. Deoarece Viitorul contează și dorim să-l apropiem. Îmi exprim speranța ca în scurt timp să vă vedem angajați la noi în bancă”, a conchis Valentina Sohoțchi, Director Resurse Umane Victoriabank.

La încheierea celei de a doua ediții a programului educațional Zoom in banking. Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank / 2020-2021, toți stagiarii și-au manifestat dorința de a se alătura#OamenilorDeLaVictoriabank, după susținerea examenelor de licență. Acest proiect, de un real succes, a reușit să adune tot mai mulți studenți interesați de domeniul financiar-bancar și direct a contribuit la educația financiară a viitorilor profesioniști.

Programul a reușit să instruiască, prin intermediul platformei online Zoom, peste 150 de persoane. Participanții proiectului, studenți și profesori din cadrul ASEM, precum și reprezentanți ai companiilor locale, au acumulat, în cadrul celor 9 webinare, informații practice din domeniul financiar-bancar, direct de la profesioniști. Printre subiectele abordate se numără: „Relațiile de muncă. Drepturile și obligațiile angajaților și angajatorilor”; „Băncile în calitate de intermediari pe piața valorilor mobiliare din Moldova”; „Aplicarea IFRS în industria bancară”; „Evaluarea riscului de credit” și altele.

Despre Victoriabank

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancar.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее