1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. BECS ar pute avea încă un loc în Biroul Permanent. Declarația vicepreședintelui legislativului
19:41 - 30.07.2021
1
0 /5 Stars by
0
0

BECS ar pute avea încă un loc în Biroul Permanent. Declarația vicepreședintelui legislativului

BECS ar pute avea încă un loc în Biroul Permanent. Declarația vicepreședintelui legislativuluiBECS ar pute avea încă un loc în Biroul Permanent. Declarația vicepreședintelui legislativului
Majoritatea parlamentară anunţă că ar putea revedea numărul deputaţilor Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor care fac parte din componenţa Biroului Permanent. Asta după ce aceştia au anunţat că ar putea merge la Curtea Constituţională, deoarece a fost încălcat principiul reprezentativității. Comuniştii şi socialiştii spun că ar trebui să aibă cu un membru mai mult.

"O să vedem, poate în ceasul al 12-lea colegilor le va veni mintea la cap şi vor putea să conştientizeze că 9 la 3 face 3 sau 12 la 3 face 4. Probabil măcar cu acest calcul suntem cu toţii de acord şi este regretabil că guvernarea începe cu stângul ca de obicei. Nu vrem mai mult decât ceea ce ni se cuvine, conform legii", a spus Corneliu Furcuță, deputat BECS.

La rândul lor, deputaţii PAS se arată dispuşi să se aşeze din nou la masa de discuții.

"Este loc de discuţii, noi nu zicem nu, chiar dacă înţelegem că au şanse puţine, procedural vorbind, pentru că noi am făcut totul ca la carte. În urma unor discuţii, negocieri, dacă vor face şi ei eventual anumite compromisuri, nu văd o problemă să fim mai generoşi", a declarat Mihai Popșoi, președintele fracțiunii PAS.

Din Biroului Permanent fac parte 12 deputaţi. Trei dintre aceştia au fost aleşi din oficiu. Este vorba de preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, şi cei doi vicepreşedinţi, Vlad Batrâncea şi Mihai Popşoi. Pe listă se mai regăsesc alţi şase membri PAS, doi reprezentaţi ai fracţiunii Comuniştilor şi Socialiştilor şi unul din partea fracţiunii Partidului ŞOR.

Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее