1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Maia Sandu a semnat decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de premier
10:22 - 30.07.2021
1
0 /5 Stars by
0
0

Maia Sandu a semnat decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de premier

Maia Sandu a semnat decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de premierMaia Sandu a semnat decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de premier

Preşedintele Maia Sandu a semnat, după consultările cu fracțiunile parlamentare, decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

Astfel, Gavrilița are la dispoziție două săptămâni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare, pe care să-l prezinte Parlamentului.

"Am toată încrederea că prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă, și că maximum în două săptămâni Republica Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară. Oamenii așteaptă schimbări în bine și pentru aceasta este nevoie de acțiuni ferme și de decizii competente, care să pună în prim-plan interesul cetățeanului", a precizat Maia Sandu într-o postare pe pagina sa de facebook.

Menţionăm că PAS a propus candidatura Nataliei Gavriliţa, fostul ministru al Finanţelor din Guvernul Sandu, pentru funcţia de premier. 

Citeşte şi: PAS a anunţat candidatul pe care îl propune pentru funcţia de premier

Citeşte şi: DECIZIA Partidului Șor, după consultările cu Maia Sandu privind identificarea unui candidat la funcţia de premier


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее