1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ȘEFUL MAEIE: SUNTEM PENTRU CONTINUAREA NEGOCIERILOR ASUPRA REGLEMENTĂRII DIFERENDULUI TRANSNISTREAN
10:30 - 27.01.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

ȘEFUL MAEIE: SUNTEM PENTRU CONTINUAREA NEGOCIERILOR ASUPRA REGLEMENTĂRII DIFERENDULUI TRANSNISTREAN

ȘEFUL MAEIE: SUNTEM PENTRU CONTINUAREA NEGOCIERILOR ASUPRA REGLEMENTĂRII DIFERENDULUI TRANSNISTREAN

Moldova se pronunță pentru continuarea negocierilor privind reglementarea transnistreană. Potrivit Infotag, acest lucru a fost declarat de ministrul Afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, la un briefing ținut după ședința de guvern de miercuri.

„În același timp, pornim de la faptul că prezența Grupului operativ de trupe ruse (GOTR) pe malul stâng este contrară obligațiilor internaționale și legislației naționale ale Rusiei. Și în consecință, atât însăși prezența, cât și desfășurarea exercițiilor sunt contrare legislației noastre”, a spus ministrul.

Comentând recentele aplicații desfășurate de GOTR, Popescu a menționat că „acest lucru nu va ajuta la pacificarea situației din regiune, iar aceste acțiuni sunt contraproductive”.

În acest context, premierul Natalia Gavrilița a spus că noul vicepremier Oleg Serebrian se va întâlni joi cu negociatorul transnistrean Vitali Ignatiev pentru a discuta despre reluarea activității grupurilor de lucru și soluționarea problemelor tehnice. Premierul a subliniat că „Chișinăul pledează în mod constant pentru pace și stabilitate în regiune”.


Publicat de:Наталья
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее