1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. GUVERNUL VA ALOCA 1,48 MILIARDE DE LEI ÎN 2022 PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE
2
0 /5 Stars by
0
0
10:31 - 27.01.2022

GUVERNUL VA ALOCA 1,48 MILIARDE DE LEI ÎN 2022 PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE

GUVERNUL VA ALOCA 1,48 MILIARDE DE LEI ÎN 2022 PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE

Guvernul va cheltui 1,48 miliarde de lei în 2022 pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere. După cum transmite Infotag, Cabinetul de mMiniștri a aprobat miercuri programul de repartizare a fondurilor fondului rutier pentru anul în curs.

Potrivit documentului, 696,4 milioane vor merge la întreținerea drumurilor (inclusiv 302 milioane - pentru reparații curente), iar 538,1 milioane - pentru reparații majore și lucrări de construcție. În total, este planificată repararea (construirea) a 61,63 km de drumuri și șase poduri.

60 de milioane de lei sunt prevăzute pentru proiectarea drumurilor și achiziția de terenuri în caz de extindere. Alte 183 de milioane lei vor fi utilizate pentru cofinanțarea proiectelor de reabilitare a drumurilor. În total, programul prevede întreținerea și repararea a 5,9 mii km de drumuri.


Publicat de:Ольга sursa: Инфотаг
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее