1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. NATO NU RENUNȚĂ LA POLITICA „UȘILOR DESCHISE” ȘI CHEAMĂ DIN NOU FEDERAȚIA RUSĂ SĂ-ȘI RETRAGĂ TRUPELE DIN UCRAINA, GEORGIA ȘI MOLDOVA
2
0 /5 Stars by
0
0
12:30 - 27.01.2022

NATO NU RENUNȚĂ LA POLITICA „UȘILOR DESCHISE” ȘI CHEAMĂ DIN NOU FEDERAȚIA RUSĂ SĂ-ȘI RETRAGĂ TRUPELE DIN UCRAINA, GEORGIA ȘI MOLDOVA

NATO NU RENUNȚĂ LA POLITICA „UȘILOR DESCHISE” ȘI CHEAMĂ DIN NOU FEDERAȚIA RUSĂ SĂ-ȘI RETRAGĂ TRUPELE DIN UCRAINA, GEORGIA ȘI MOLDOVA

NATO nu renunță la politica „ușilor deschise” (admiterea de noi membri în Alianță) și solicită din nou Rusiei să-și retragă trupele din Ucraina, Georgia și Moldova. Potrivit Infotag, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus acest lucru la o ședință de informare de ieri.

Miercuri, 26 ianuarie, NATO a transmis un răspuns la cererile de garanții de securitate din partea Rusiei (care includea refuzul de a admite țări din spațiul post-sovietic în Alianță și cererea de a nu desfășura forțele armate ale Alianței pe teritoriul lor). În acest sens, Stoltenberg a subliniat că Alianța nu renunță la politica „ușilor deschise” – „fiecare națiune are dreptul să aleagă măsuri pentru a-și asigura propria securitate”.

„Rusia ar trebui să se abțină de la folosirea forței, a retoricii agresive și a acțiunilor ostile îndreptate împotriva aliaților și a altor țări. De asemenea, Rusia trebuie să-și retragă trupele din Ucraina, Georgia și Moldova, unde sunt staționate fără acordul acestor țări. Și toate părțile trebuie să-și unească eforturile în mod constructiv pentru a rezolva conflictele, inclusiv în formatul Normandia”, a spus Stoltenberg.

În același timp, NATO este în favoarea stabilirii unui dialog cu Rusia, inclusiv a restabilirii activității reprezentanțelor de la Moscova și Bruxelles.

„Suntem gata să abordăm preocupările Rusiei și să începem o discuție reală despre cum să susținem și să întărim principiile fundamentale ale securității europene la care am subscris cu toții începând cu Actul final de la Helsinki”, a spus Stoltenberg.


Publicat de:Рустам sursa: Инфотаг
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее