1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ÎN TRANSNISTRIA AU FOST INTRODUSE NOI RESTRICȚII SEVERE DIN CAUZA PANDEMIEI DE COVID-19
2
0 /5 Stars by
0
0
12:31 - 27.01.2022

ÎN TRANSNISTRIA AU FOST INTRODUSE NOI RESTRICȚII SEVERE DIN CAUZA PANDEMIEI DE COVID-19

ÎN TRANSNISTRIA AU FOST INTRODUSE NOI RESTRICȚII SEVERE DIN CAUZA PANDEMIEI DE COVID-19

Noi restricții severe au fost introduse în Transnistria din cauza epidemiei de COVID-19. Potrivit Infotag, acestea sunt dispuse prin decizia Comandamentului operațional de combatere a pandemiei de coronavirus.

Potrivit deciziei, în perioada 31 ianuarie - 1 martie 2022, va fi sistată activitatea în regim obișnuit a tuturor instituțiilor de învățământ, centrelor de kinetoterapie și hidropatice, secțiilor de fizioterapie ale ambulatoriilor (inclusiv sălile de masaj), complexelor sportive și de recreere (săli de sport și săli de fitness, cluburi sportive și piscine), precum și a cinematografelor și Teatrului de dramă și comedie transnistream „N.S. Aronețkaia”.

În total, de la începutul pandemiei, 88.405 de persoane s-au îmbolnăvit de COVID-19 în Transnistria, dintre care 82.738 de persoane au fost tratate, iar 2.004 au murit. În ultimele 10 zile, în regiunea transnistreană numărul cazurilor a crescut de 4-5 ori - de la 100-150 până la 500-600 de persoane pe zi.


Publicat de:Ольга sursa: Инфотаг
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее