1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. FOSTUL PREȘEDINTE AL BĂNCII DE ECONOMII (BEM) A CÂŞTIGAT UN CONCURS LITERAR, LA CATEGORIA „LITERATURĂ PENTRU COPII”
12:31 - 27.01.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

FOSTUL PREȘEDINTE AL BĂNCII DE ECONOMII (BEM) A CÂŞTIGAT UN CONCURS LITERAR, LA CATEGORIA „LITERATURĂ PENTRU COPII”

FOSTUL PREȘEDINTE AL BĂNCII DE ECONOMII (BEM) A CÂŞTIGAT UN CONCURS LITERAR, LA CATEGORIA „LITERATURĂ PENTRU COPII”

Fostul președinte al consiliului de administrație al Băncii de economii (BEM) Grigore Gacikevici a devenit câștigătorul unui concurs literar la nominalizarea „Literatură pentru copii”. Potrivit Infotag, laureatul, care locuiește în Rusia, a anunțat acest lucru pe pagina sa de facebook.

„Vești grozave tocmai au sosit de la Uniunea Scriitorilor din America de Nord. Conform rezultatelor concursului literar „O, sport, tu ești o lume!”, consacrat viitoarei Olimpiade de iarnă de la Beijing, ciclul meu de poezii „Stadion dificil” a fost recunoscut drept cel mai bun la categoria „Literatură pentru copii”, a scris Gacikevici, publicând și diploma câștigătorului „Cupei mondiale” de gradul întâi.

El a mai spus că, în ajunul Jocurilor olimpice de iarnă de la Beijing, la Sankt Petersburg a fost publicată noua sa carte „Sunt în joc!”, care conține poezii pentru copii despre sport.

Despre sine, Gacikevici relatează că studiază poezia la cursurile literare superioare de la Institutul literar „A. M. Gorki” din Moscova. În ultima sa postare pe facebook, Gacikevici publică și o poezie din noua sa carte, care poartă titlul simbolic „SUNT ÎN JOC!”.

În mai 2015, Grigore Gacikevici a fost reținut de anchetatorii de la Centrul național anticorupție, într-un dosar de încălcare a regulilor de creditare într-o bancă, pe care a condus-o în perioada 2009-2012. Au fost deschise opt dosare penale privind acordarea de credite neperformante cu bună știință de către bancă. Fostul procuror general al Republicii Moldova Alexandr Stoianoglo a spus că valoarea creditelor nerambursate este de peste 100 de milioane de dolari. Gacikevici a fost acuzat de încălcarea regulilor de acordare a creditelor, în urma căreia banca a suportat un prejudiciu în valoare de patru milioane de euro și aproximativ patru milioane de lei. El a petrecut în arest aproximativ doi ani.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее