1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Agenția Franceză pentru Dezvoltare va acorda Republicii Moldova 15 milioane de euro
14:29 - 15.06.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Agenția Franceză pentru Dezvoltare va acorda Republicii Moldova 15 milioane de euro

sursa: gov.md А+ А-
Agenția Franceză pentru Dezvoltare va acorda Republicii Moldova 15 milioane de euroAgenția Franceză pentru Dezvoltare va acorda Republicii Moldova 15 milioane de euro

În cadrul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri s-a aprobat semnarea unui Contract de credit cu Agenția Franceză pentru Dezvoltare, care presupune acordarea unei asistențe financiare pentru acoperirea deficitului bugetar al Republicii Moldova.

 

Documentul prevede acordarea unui împrumut în sumă de 15 milioane de euro, la o rată fixă a dobânzii de 1,38% anual, cu maturitatea de 15 ani și o perioadă de grație de 5 ani. Banii vor fi debursați într-o singură tranșă, dar nu mai târziu de 30 noiembrie 2022. Rambursarea împrumutului urmează a fi efectuată semi-anual în 20 de tranșe egale. 

 

Resursele financiare vor fi utilizate pentru finanțarea necesităților bugetului de stat, inclusiv pentru servicii de sănătate, educație sau transferuri sociale.

 

Agenția Franceză pentru Dezvoltare va acorda Republicii Moldova 15 milioane de euro

Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее