1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MOLDOVA ȘI ROMÂNIA AU CONVENIT ASUPRA LIBERALIZĂRII TRANSPORTULUI DE MĂRFURI
13:30 - 20.06.2022
3
0 /5 Stars by
0
0

MOLDOVA ȘI ROMÂNIA AU CONVENIT ASUPRA LIBERALIZĂRII TRANSPORTULUI DE MĂRFURI

MOLDOVA ȘI ROMÂNIA AU CONVENIT ASUPRA LIBERALIZĂRII TRANSPORTULUI DE MĂRFURI

Moldova și România au convenit asupra liberalizării transportului de mărfuri pe baza autorizațiilor „țărilor terțe”, din 1 august 2022. Potrivit Infotag, vicepremierul Andrei Spînu a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare, rezumând rezultatele ședințelor comisiei bilaterale în domeniul transportului rutier şi grupului de lucru în domeniul infrastructurii rutiere, desfăşurate la Chişinău, la sfârşitul săptămânii trecute.

Protocolul semnat prevede, de asemenea, constituirea unui Grup de lucru permanent permanent pentru stabilirea procedurii și condițiilor de liberalizare a transportului de persoane prin servicii regulate, care urmează să prezinte propunerile Comisiei mixte rutiere, astfel încât liberalizarea să fie aplicabilă din 1 ianuarie 2023; instituirea unui moratoriu în ceea ce privește deschiderea liniilor regulate noi de transport pasageri între ambele țări, până la sfârșitul anului 2022; acordarea a 500 de autorizații transportatorilor moldoveni, pentru anul 2022, pentru serviciile ocazionale neliberalizate în tranzit pe teritoriul României și a 1500 autorizații de tranzit pentru anul 2023; pentru România vor fi acordate 200 autorizații din partea Moldovei.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее