1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PE PLAJA DIN VADUL-LUI-VODĂ A FOST DEPISTAT VIBRIONUL HOLERIC
13:30 - 20.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

PE PLAJA DIN VADUL-LUI-VODĂ A FOST DEPISTAT VIBRIONUL HOLERIC

PE PLAJA DIN VADUL-LUI-VODĂ A FOST DEPISTAT VIBRIONUL HOLERIC

Vibrionul holerei a fost depistat pe plaja din Vadul-lui-Vodă. Acest lucru a fost anunțat în cadrul ședinței operative de luni a Primăriei Chișinău de către șeful Direcției de sănătate, Boris Gîlcă. „În perioada verii, Centrul de sănătate publică Chișinău efectuează cercetări pe bazinele de apă. Potrivit ultimelor date, vibrionul holeric a fost constatat pe plaja din Vadul-lui-Vodă. Cei care fac plajă și baie, ar trebui să asculte recomandările medicilor. După înotul în râu, neapăraţi faceți un duș. Fiți atenți la posibile consecințe”, a spus Gîlcă.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее