1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Maia Sandu, discuție cu Angela Merkel. Despre ce a vorbit președintele țării cu fostul cancelar german
15:55 - 20.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

Maia Sandu, discuție cu Angela Merkel. Despre ce a vorbit președintele țării cu fostul cancelar german

Maia Sandu, discuție cu Angela Merkel. Despre ce a vorbit președintele țării cu fostul cancelar germanMaia Sandu, discuție cu Angela Merkel. Despre ce a vorbit președintele țării cu fostul cancelar german

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit la telefon cu fostul cancelar german, Angela Merkel.

Discuția s-a referit la parcursul european al țării noastre, precum și la opinia Comisiei Europene, prin care statelor membre ale UE li se recomandă ca, la Consiliul European din 23 și 24 iunie, să acorde Moldovei statutul de candidat pentru aderarea la UE.

În context, interlocutoarele au vorbit despre procesul de reforme din țara noastră, inclusiv în domeniile menționate în opinia Comisiei, care sunt esențiale pentru avansarea procesului de euro-integrare.

Pe final de discuție, Președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul oferit țării noastre de-a lungul anilor de Germania, inclusiv în perioada mandatului de cancelar al Angelei Merkel.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее