1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. MINISTRUL DE EXTERNE GERMAN: UE AR FI CINICĂ SĂ NU ACORDE STATUTUL DE CANDIDAT UCRAINEI ŞI MOLDOVEI
17:30 - 20.06.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

MINISTRUL DE EXTERNE GERMAN: UE AR FI CINICĂ SĂ NU ACORDE STATUTUL DE CANDIDAT UCRAINEI ŞI MOLDOVEI

MINISTRUL DE EXTERNE GERMAN: UE AR FI CINICĂ SĂ NU ACORDE STATUTUL DE CANDIDAT UCRAINEI ŞI MOLDOVEI

Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, consideră că ar fi cinic ca Uniunea Europeană să nu le acorde Ucrainei și Moldovei statutul de candidat la aderarea la UE din cauza incapacității lor de a depăși provocările interne. După cum transmite Infotag, ea a spus acest lucru luni, înainte de începerea reuniunii miniștrilor de externe ai UE la Luxemburg.

Potrivit acesteia, „UE a progresat întotdeauna în situații dificile și are nevoie de rolul de lider pentru a sprijini Ucraina pe această cale către UE, împreună cu Moldova”.

„Din punctul meu de vedere, ar fi absolut cinic să le spunem acum Ucrainei și Moldovei: n-ați putea oare sta la ușă, înainte să ne facem toate temele. Suntem acum în punctul în care trebuie să decidem”, a spus Baerbock.

Ea consideră că UE se confruntă acum cu un moment istoric, iar în contextul extinderii, realitatea ar trebui să fie luată în considerare, dar nu să fie urmată orbește teoria.

„Sunt convinsă că acum avem responsabilitatea nu numai de a spune clar Ucrainei: faceți parte din Europa, vă suntem recunoscători pentru protejarea valorilor europene. Dar trebuie şi să o acceptăm în cercul nostru european. Desigur, acesta este un proces dificil, dar acum nu ar trebui să folosim un proces mecanic necugetat, ci ar trebui să folosim acest moment istoric”, a spus șeful ministerului de externe german, menționând că Republica Moldova se află într-o situație similară.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее