1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. AUTORITĂȚILE VOR DISCUTA ÎN CURÂND DESPRE RIDICAREA INTERDICȚIEI LA EXPORTUL DE FĂINĂ
17:30 - 20.06.2022
3
0 /5 Stars by
0
0

AUTORITĂȚILE VOR DISCUTA ÎN CURÂND DESPRE RIDICAREA INTERDICȚIEI LA EXPORTUL DE FĂINĂ

AUTORITĂȚILE VOR DISCUTA ÎN CURÂND DESPRE RIDICAREA INTERDICȚIEI LA EXPORTUL DE FĂINĂ

Autoritățile vor discuta în curând despre ridicarea interdicției la exportul de făină.

După cum transmite Infotag, Vasile Şarban, secretar de stat al ministerului agriculturii și industriei alimentare, a vorbit despre acest lucru luni, în cadrul conferinței „Impactul războiului din Ucraina asupra pieței cerealelor și oleaginoaselor a Republicii Moldova și perspectiva noului sezon agricol”.

El a spus că potențialul producției anuale de făină în Moldova fluctuează în jurul valorii de 102-106 mii tone și, pe baza calculelor ministerului, Moldova va putea ridica interdicția de export.

El a mai spus că ulterior va fi luată în considerare o interdicție a exportului de grâu, pe baza stabilirii unui anumit plafon asupra volumelor care urmează să fie exportate. Totodată, Şarban a spus că aceste drepturi de export ar trebui distribuite proporțional între producători, în funcție de volumele de producție.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее