1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. O delegație din Parlamentul Republicii Austria se află într-o vizită în Republica Moldova
10:30 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

O delegație din Parlamentul Republicii Austria se află într-o vizită în Republica Moldova

O delegație din Parlamentul Republicii Austria se află într-o vizită în Republica MoldovaO delegație din Parlamentul Republicii Austria se află într-o vizită în Republica Moldova

Membrii Grupului parlamentar de prietenie Austria – Ucraina, Moldova, Belarus se află, în perioada 21 – 24 iunie, într-o vizită la Chișinău.

Agenda vizitei include întrevederi cu Speakerul Igor Grosu, cu președintele Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Republica Austria, Adrian Belîi, dar și cu alți membri ai Legislativului. Oficialii austrieci se vor mai întâlni cu Președinta țării, Maia Sandu, și cu membri ai Guvernului.

De asemenea, membrii delegației vor merge la Palanca și la Tudora, pentru a se întâlni cu refugiații ucraineni.

Printre subiectele care vor fi puse în discuție figurează situația de securitate din regiune și ajutorul umanitar, reforma justiției și lupta împotriva corupției, sectorul sănătății, reforma socială, dar și bugetarea în funcție de gen în Parlament.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее