1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Jaroslaw Kaczynski, șeful partidului care guvernează Polonia, a demisionat din funcția de vicepremier
12:21 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

Jaroslaw Kaczynski, șeful partidului care guvernează Polonia, a demisionat din funcția de vicepremier

Jaroslaw Kaczynski, șeful partidului care guvernează Polonia, a demisionat din funcția de vicepremierJaroslaw Kaczynski, șeful partidului care guvernează Polonia, a demisionat din funcția de vicepremier

Jaroslaw Kaczynski, liderul partidului conservator Lege şi Justiţie (PiS), cea mai importantă formaţiune din cadrul coaliţiei de guvernare din Polonia, a demisionat din funcţia de vicepremier, a anunţat marţi agenţia poloneză de presă PAP.

„Nu mai sunt în guvern în acest moment... I-am înmânat deja o moţiune premierului şi a fost aprobată. Din câte ştiu, şi preşedintele a semnat-o”, a declarat Kaczynski.

Kaczynski, care deţinea şi funcţia de şef al Comitetului de securitate naţională şi probleme de apărare, a anunţat că va fi înlocuit de ministrul Apărării Naţionale, Mariusz Blaszczak.

Kaczynski semnalase anterior că doreşte să demisioneze din funcţiile pe care le deţine în guvern pentru a se concentra asupra pregătirilor partidului de guvernământ PiS pentru alegerile parlamentare de anul viitor. 

„Am decis că trebuie să mă concentrez asupra lucrurilor care sunt cele mai importante pentru viitorul Poloniei. Nu îmi supraestimez rolul, însă ... partidul trebuie să-şi recapete vigoarea, deoarece cel mai important moment pentru orice partid politic din lume se apropie”, a mai declarat el, notează digi24.ro.

Jaroslaw Kaczynski a deţinut funcţia de premier în perioada 2006-2007. Fratele său geamăn, Lech, a fost preşedinte al Poloniei din 2005 până în 2010, când a murit într-un accident de avion în vestul Rusiei.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее