1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PREŞEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN A ÎNDEMNAT CA UCRAINEI ŞI MOLDOVEI SĂ LE FIE ACORDAT STATUTUL DE CANDIDAT LA ADERAREA LA UE
13:30 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

PREŞEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN A ÎNDEMNAT CA UCRAINEI ŞI MOLDOVEI SĂ LE FIE ACORDAT STATUTUL DE CANDIDAT LA ADERAREA LA UE

PREŞEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN A ÎNDEMNAT CA UCRAINEI ŞI MOLDOVEI SĂ LE FIE ACORDAT STATUTUL DE CANDIDAT LA ADERAREA LA UE

Președintele Consiliului European, Charles Michel, i-a chemat pe membrii acestuia să le acorde Ucrainei și Republicii Moldova statutul de candidat la UE. Potrivit Infotag, el a făcut un asemenea apel în scrisoarea-invitație pe care le-a adresat-o în ajunul summitului din 23-24 iunie.

„A sosit momentul să recunoaștem că viitorul Ucrainei, Moldovei și Georgiei este în UE. Vă voi invita să acordați statutul de candidat Ucrainei și Moldovei. În paralel, vom continua să oferim Ucrainei un puternic sprijin umanitar, militar, economic și financiar”, a spus șeful Consiliului European.

Potrivit acestuia, „odată cu reluarea războiului în Europa, au fost întreprinse acțiuni fără precedent, care demonstrează influența geopolitică a UE”.

„Pacea, securitatea și prosperitatea într-o ordine internațională bazată pe reguli sunt valorile pe care UE le împărtășește cu alți parteneri europeni”, se arată în mesaj.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее