1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. O DELEGAŢIE A DEPUTAŢILOR DIN AUSTRIA SE AFLĂ ÎN VIZITĂ ÎN MOLDOVA
13:30 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

O DELEGAŢIE A DEPUTAŢILOR DIN AUSTRIA SE AFLĂ ÎN VIZITĂ ÎN MOLDOVA

O DELEGAŢIE A DEPUTAŢILOR DIN AUSTRIA SE AFLĂ ÎN VIZITĂ ÎN MOLDOVA

Membrii Grupului parlamentar de prietenie austriac cu Ucraina, Moldova și Belarus se află într-o vizită la Chișinău, în perioada 21-24 iunie. Programul vizitei include întâlniri cu președintele parlamentului, Igor Grosu, președintele Grupului parlamentar de prietenie Moldova-Austria Adrian Belîi, precum și cu alți deputați. Parlamentarii austrieci se vor întâlni și cu președintele Maia Sandu, cu membri ai guvernului. Subiectele de discuție includ situația securității în regiune și ajutorul umanitar, reforma justiției și lupta împotriva corupției, sectorul sănătății și reforma socială. În cadrul vizitei, delegația va vizita Palanca și Tudora, pentru a se întâlni cu refugiați ucraineni.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее