1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. AUTORITĂȚILE TRANSNISTRENE INTENȚIONEAZĂ SĂ REDUCĂ CHELTUIELIILE BUGETARE CU ÎNCĂ APROAPE 0,5 MILIARDE RUBLE
13:30 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

AUTORITĂȚILE TRANSNISTRENE INTENȚIONEAZĂ SĂ REDUCĂ CHELTUIELIILE BUGETARE CU ÎNCĂ APROAPE 0,5 MILIARDE RUBLE

AUTORITĂȚILE TRANSNISTRENE INTENȚIONEAZĂ SĂ REDUCĂ CHELTUIELIILE BUGETARE CU ÎNCĂ APROAPE 0,5 MILIARDE RUBLE

Organul executiv al Transnistriei a aprobat propunerea ministerului finanțelor de reducere a părţii de cheltuieli a bugetului pentru 2022 cu 456 milioane lei (28,3 milioane dolari), reieşind din „premisele menţinerii dificultăţilor la operațiunile de comerț exterior în contextul impactului negativ al factorilor exteriori pe termen mediu”. În special, se propune reducerea „fondurilor bugetare țintă, precum fondurile rutiere, investițiile de capital, pentru dezvoltarea antreprenoriatului și sprijinul pentru agricultură. Conform calculelor instituţiei, este de asemenea necesară reducerea veniturilor prevăzute în legea bugetului cu 121,8 milioane de ruble, atât din plățile impozitelor, cât și din privatizarea „bunurilor din proprietatea de stat și municipală”. Amendamentele la buget vor trebui aprobate de Sovietului suprem, care abia recent, la sfârșitul lunii mai, a revizuit documentul. Potrivit acestua, veniturile bugetare pentru 2022 urmau să se ridice la 3,425 miliarde de ruble, iar cheltuielile să fie de aproape două ori mai mari - 6,363 miliarde.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее