1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. „NOPȚILE PIANISTICE” ÎNCEP ÎN MOLDOVA
13:30 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

„NOPȚILE PIANISTICE” ÎNCEP ÎN MOLDOVA

„NOPȚILE PIANISTICE” ÎNCEP ÎN MOLDOVA

Festivalul internațional „Nopţile pianistice” începe marți în Moldova, pentru a 20-a oară. Acesta este organizat de Alianța franceză, cu sprijinul Ambasadei Franței în Moldova. În total, vor fi cinci concerte cu participarea dirijorilor, muzicienilor și soliştilor din Moldova, Austria, Franţa, Polonia, România și Ucraina. Primul concert va avea loc pe 21 iunie, în Sala cu orgă din Chișinău, în cadrul căruia vor evolua Orchestra națională de cameră, dirijor - Cristian Florea. Solişti: Nicolas Stavi (Franţa) şi Adela Liculescu (România-Austria). Programul include lucrări de Şostakovici, Schumann, Ravel. Festivalul se va încheia pe 5 iulie, la Tiraspol, cu un concert al orchestrei simfonice locale, condus de Grigori Moiseiko, solist - Jonathan Benishu (Franţa).


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее