1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. VALENTIN EȘANU: GRUPUL LUI PLAHOTNIUC FACE LOBBY PENTRU DECIZII CE VOR PREJUDICIA ECONOMIA ȚĂRII ȘI VOR LEGALIZA CONTRABANDA
15:30 - 21.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

VALENTIN EȘANU: GRUPUL LUI PLAHOTNIUC FACE LOBBY PENTRU DECIZII CE VOR PREJUDICIA ECONOMIA ȚĂRII ȘI VOR LEGALIZA CONTRABANDA

VALENTIN EȘANU: GRUPUL LUI PLAHOTNIUC FACE LOBBY PENTRU DECIZII CE VOR PREJUDICIA ECONOMIA ȚĂRII ȘI VOR LEGALIZA CONTRABANDA

Grupul lui Plahotniuc face în continuare lobby pentru soluții care să dăuneze economiei țării și să legalizeze contrabanda. Potrivit Infotag, președintele Asociației patronale a metalelor, Valentin Eşanu, a spus acest lucru marți, într-o conferință de presă.

Potrivit lui, pe 22 iunie, guvernul urmează să aprobe un nou regulament referitor la transportarea deșeurilor, care va trece fierul vechi (cupru, fier, oțel, aluminiu) din categoria „deșeuri” în categoria „materii prime”.

„Acest lucru va exclude orice control de stat asupra transportării de fier vechi și va facilita contrabanda. Cine va avea de câștigat? Nu există altă uzină în Moldova care să se ocupe de prelucrarea fierului vechi, cu excepția celei din Râbnița. Se pune întrebarea: cine este beneficiarul? Din întâmplare, oare nu băieții şmecheri ai regimului Plahotniuc, care de-a lungul anilor au câștigat miliarde din scheme asemănătoare și care de asemenea au găsit o cale de acces la cineva din actuala conducere?!”, s-a indignat Eşanu.

El a spus că, dacă o astfel de hotărâre va fi aprobată, Uzina metalurgică din Moldova nu va avea nevoie să obțină autorizație de mediu la importul de fier vechi, iar statul va pierde în cele din urmă controlul asupra acestei uzine.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее