1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. UNGENIUL S-A ÎNFRĂŢIT CU ORAȘUL CHINEZ PINGDINGSHAN
15:31 - 21.06.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

UNGENIUL S-A ÎNFRĂŢIT CU ORAȘUL CHINEZ PINGDINGSHAN

UNGENIUL S-A ÎNFRĂŢIT CU ORAȘUL CHINEZ PINGDINGSHAN

Ungeniul moldovenesc și oraşul chinez Pingdingshan (provincia Henan) au devenit orașe înfrăţite. Acordul în acest sens a fost semnat de către părți marți, în cadrul unei videoconferințe. Ambasadorul Chinei în Republica Moldova, Yang Wenbin, a exprimat cu această ocazie „cele mai calde felicitări”, exprimându-și speranța că înfrățirea celor două orașe „va deveni un nou punct de pornire pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale și aprofundarea cooperării dintre cele două state”.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее