1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. AUTORITĂȚILE PREGĂTESC O INIȚIATIVĂ CONFORM CĂREIA NU VA FI NECESARĂ PREZENTAREA PAŞAPORTULUI TEHNIC AL AUTOMOBILULUI
15:31 - 21.06.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

AUTORITĂȚILE PREGĂTESC O INIȚIATIVĂ CONFORM CĂREIA NU VA FI NECESARĂ PREZENTAREA PAŞAPORTULUI TEHNIC AL AUTOMOBILULUI

AUTORITĂȚILE PREGĂTESC O INIȚIATIVĂ CONFORM CĂREIA NU VA FI NECESARĂ PREZENTAREA PAŞAPORTULUI TEHNIC AL AUTOMOBILULUI

Deputații din partidul de guvernământ PAS pregătesc o inițiativă legislativă, conform căreia nu va fi necesară prezentarea pașaportului tehnic pentru vehicule în republică. Deputatul PAS Dumitru Alaiba a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare. „Una dintre ocupaţiile mele preferate este să elimin hârțoagele. Deci, minus încă o hârțoagă (de data asta e mai degrabă plastic, dar o să păstrăm metafora). Vrem să anulăm obligativitatea prezentării fizice a certificatului de înmatriculare pe teritoriul Republicii Moldova. Va trebui să-l aveți fizic cu voi doar când călătoriți p este hotarele țării. Pe teritoriul Republicii Moldova datele din certificatul de înmatriculare pot fi verificate online. O să ajustăm legislația. Poliția poate identifica atât autovehicul, cât și conducătorii auto fără prezentarea fizică a actelor. Această obligativitate este în primul rând o incomoditate, dar și motiv de a primi o amendă. Dacă nu ai certificat de înmatriculare - plătești amendă 300 de lei, chiar dacă ai actele în regulă, doar, poate le-ai uitat pe acasă. Poate cândva asta avea sens, când nu aveam e-guvernare, dar acum această măsură e depășită de timp. Lucrurile se întâmplă online. În 2021 pe articolul respectiv au fost întocmite 5794 procese verbale, iar suma amenzilor a fost de 1,52 mln lei. Acești bani vor rămâne pe viitor în buzunarele șoferilor”, a menționat deputatul. El a amintit că în decembrie 2021 deja a fost anulată obligația ca şoferii să deţină asupra lor permisul de conducere.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее