1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Conceptul sistemului informațional în domeniul protecției copilului, aprobat de Guvern
16:36 - 29.06.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

Conceptul sistemului informațional în domeniul protecției copilului, aprobat de Guvern

sursa: gov.md А+ А-
Conceptul sistemului informațional în domeniul protecției copilului, aprobat de GuvernConceptul sistemului informațional în domeniul protecției copilului, aprobat de Guvern

 Calitatea serviciilor sociale prestate copiilor și familiilor cu copii va fi îmbunătățită, iar autoritățile responsabile vor putea interveni prompt pentru a preveni situațiile de risc. Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, Conceptul sistemului informațional în domeniul protecției copilului. 

 

Noul sistem va facilita procesul de colectare, prelucrare și diseminare a datelor obținute de la diferite autorități publice, responsabile de segmentul asistență socială, sănătate, educație, ordine publică și justiție, care participă la realizarea măsurilor de protecție socială a copilului. Totodată, sistemul va înlocui procesele de raportare manuală care utilizează formulare pe suport de hârtie, colectarea datelor prin telefon sau prin intermediul fișierelor, integrându-le într-un sistem unitar, bazat pe o structură informațională coerentă.

 

De asemenea, acest instrument va permite monitorizarea performanței în cazurile copiilor aflați în evidența autorităților tutelare, în ceea ce ține de acordarea serviciilor sociale, prevenirea și combaterea violenței asupra copilului, repatrierea copilului, asistența copiilor victime/martori ai infracțiunilor. 

 

Sistemul informațional se racordează standardelor internaționale și este adaptat, totodată, necesităților și cerințelor existente la nivel național. 

 

Conceptul sistemului informațional în domeniul protecției copilului, aprobat de Guvern

Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее