1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PARLAMENTUL A AUDIT RAPORTUL DE ACTIVITATE AL AUTORITĂŢII NAŢIONALE DE INTEGRITATE PENTRU 2021
17:30 - 01.07.2022
2
0 /5 Stars by
0
0

PARLAMENTUL A AUDIT RAPORTUL DE ACTIVITATE AL AUTORITĂŢII NAŢIONALE DE INTEGRITATE PENTRU 2021

PARLAMENTUL A AUDIT RAPORTUL DE ACTIVITATE AL AUTORITĂŢII NAŢIONALE DE INTEGRITATE PENTRU 2021

Parlamentul a audiat vineri un raport privind activitatea Autorității naționale de integritate (ANI) în anul 2021. Informația a fost prezentată de președintele interimar al ANI, Lilian Chișca.

Potrivit Infotag, Chişca a declarat că în perioada de raportare au fost recepţionate 65 232 de declarații de avere și interese personale. ANI a examinat 1 341 de petiții privind incidente de integritate, 4 488 de declarații de avere și interese personale, 267 de declarații privind conflicte de interese reale, 547 de solicitări de certificate de integritate și 127 de sesizări din oficiu, depuse de președintele ANI și inspectori.

În perioada de raportare, ANI a înaintat în instanța de judecată 16 cereri de dispunere a confiscării averii. În prezent, acestea sunt la etapa de examinare. De asemenea, au fost înaintate 27 de sesizări în adresa organelor de drept competente.


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее