1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Maia Sandu va efectua, săptămâna viitoare, vizite de lucru la Atena și Vilnius
12:45 - 03.07.2022
3
0 /5 Stars by
0
0

Maia Sandu va efectua, săptămâna viitoare, vizite de lucru la Atena și Vilnius

Maia Sandu va efectua, săptămâna viitoare, vizite de lucru la Atena și VilniusMaia Sandu va efectua, săptămâna viitoare, vizite de lucru la Atena și Vilnius

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 4-5 iulie o vizită de lucru la Atena.

În capitala greacă, șefa statului va avea întrevederi bilaterale cu conducerea de vârf a Republicii Elene și va participa la Masa rotundă guvernamentală, ediția a 26-a, dedicată subiectelor economice de actualitate.

Pe 6 iulie, Președinta Maia Sandu se va afla în vizită de lucru la Vilnius, la invitația Președintelui Lituaniei, Gitanas Nauseda.

Șeful statului va participa la celebrarea Zilei Statalității Lituaniei și se va întâlni cu oficiali de rang înalt ai țării.


Publicat de:Наталья
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2022
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее