1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Adrian Băluțel a fost numit secretar de stat
15:12 - 23.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Adrian Băluțel a fost numit secretar de stat

sursa: gov.md А+ А-
Adrian Băluțel a fost numit secretar de statAdrian Băluțel a fost numit secretar de stat

Astăzi, membrii Cabinetului de miniștri, au aprobat numirea lui Adrian Băluțel în funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei de Stat. Acesta va fi responsabil de monitorizarea realizării obiectivelor prioritare de dezvoltare. 

 

„Funcția a fost instituită în urma reorganizării Cancelariei de Stat, iar experiența domnului Băluțel ne va ajuta să stabilim o legătură și mai bună între Executiv și Legislativ, astfel încât să rămânem o echipă unită și să generăm rapid rezultatele așteptate de cetățeni”, a spus prim-ministra.

 

Adrian Băluțel este absolvent al Colegiului Europei, programul de masterat în studii europene și relații internaționale. În ultimul an a deținut funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Anterior, a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

 

Adrian Băluțel a fost numit secretar de stat

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2023
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее