1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Igor Talmazan este noul Secretar general al Guvernului
14:12 - 23.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Igor Talmazan este noul Secretar general al Guvernului

sursa: gov.md А+ А-
Igor Talmazan este noul Secretar general al GuvernuluiIgor Talmazan este noul Secretar general al Guvernului

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, candidatura lui Igor Talmazan pentru funcția de Secretar general al Guvernului. În cadrul aceleiași ședințe, Executivul a aprobat demisia lui Dumitru Udrea.

 

Noul șef al Cancelariei de Stat a activat, până în prezent, în funcția de director al Serviciului Vamal. Pe parcursul anului 2019 și-a desfășurat activitatea în calitate de șef al Corpului de Control al prim-ministrului, iar, anterior, a mai deținut funcții de șef al Inspectoratului Ecologic de Stat al Republicii Moldova și viceministru al Mediului.

 

„Domnul Talmazan este un manager bun, care cunoaște procesele desfășurate în cadrul Cancelariei de Stat și care ne va ajuta să continuăm și să accelerăm transformările  inițiate”, a spus prim-ministra.


Igor Talmazan este noul Secretar general al Guvernului

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2023
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее