1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Programul destinat gestionării fluxului migrațional, azilului și integrării străinilor pentru anii 2022-2025, aprobat de Guvern
13:35 - 23.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Programul destinat gestionării fluxului migrațional, azilului și integrării străinilor pentru anii 2022-2025, aprobat de Guvern

sursa: gov.md А+ А-
Programul destinat gestionării fluxului migrațional, azilului și integrării străinilor pentru anii 2022-2025, aprobat de GuvernProgramul destinat gestionării fluxului migrațional, azilului și integrării străinilor pentru anii 2022-2025, aprobat de Guvern

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, Programul destinat gestionării fluxului migrațional, azilului și integrării străinilor pentru anii 2022-2025. Implementarea acestuia va contribui la asigurarea unei migrații sigure, stabilirea unor reguli bine conturate privind admisia și procedurile de documentare a străinilor, dar și sporirea calității serviciilor prestate acestora. 

La fel, Programul va consolida sistemul național de azil, va asigura condiții de recepție conform standardelor europene și va întări capacitățile de răspuns, în cazul unui aflux masiv de persoane. În același timp, implementarea Programului va spori dezvoltarea mecanismului interinstituțional, în scopul creșterii gradului de siguranță a populației și va contribui la combaterea migrației ilegale.

Documentul este important în contextul obținerii statutului de țară-candidat pentru aderare la Uniunea Europeană, dar și ținând cont de evoluțiile fenomenului migrațional, ca urmare a provocărilor majore, care au loc la nivel național, regional și global. 

De asemenea, Programul presupune alinierea la noile instrumente internaționale în domeniu - Pactul Global pentru o Migrație Sigură, Reglementată și Ordonată, precum și Pactul Global pentru Refugiați. Acesta este unul din cele șase programe, care urmează a fi aprobate în viitorul apropiat de către Guvern, în vederea implementării Strategiei de dezvoltare a domeniului afacerilor interne pentru anii 2022-2030.

 


Programul destinat gestionării fluxului migrațional, azilului și integrării străinilor pentru anii 2022-2025, aprobat de Guvern

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее