1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Clădirea veche a unității de pompieri și salvatori va fi transmisă în proprietatea municipiului Edineț
13:29 - 23.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Clădirea veche a unității de pompieri și salvatori va fi transmisă în proprietatea municipiului Edineț

sursa: gov.md А+ А-
Clădirea veche a unității de pompieri și salvatori va fi transmisă în proprietatea municipiului EdinețClădirea veche a unității de pompieri și salvatori va fi transmisă în proprietatea municipiului Edineț

Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, transmiterea unui bun imobil din proprietatea Ministerului Afacerilor Interne în cea a municipiului Edineț. Bunul imobil a fost folosit anterior drept unitate de pompieri și salvatori, până la construcția sediului nou, edificat cu suportul Programului de asistență tehnică, lansat de către Guvernul SUA în Republica Moldova. 

 

Odată cu construirea noului sediu al unității de salvatori și pompieri din municipiul Edineț, situat pe un alt teren, a dispărut necesitatea deținerii în gestiunea economică a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a sediului vechi al unității.

 

Respectiv, Ministerul Afacerilor Interne în comun cu Consiliul municipal Edineț vor institui comisia de transmitere și vor asigura, în termen de 30 zile, transmiterea bunului în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la modul de transmitere a bunurilor proprietate publică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 901/2015.


Clădirea veche a unității de pompieri și salvatori va fi transmisă în proprietatea municipiului Edineț

Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее