1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. FOSTUL ŞEF ADJUNCT AL ADMINISTRAŢIEI NAŢIONALE A PENITENCIARELOR VA FI JUDECAT PENTRU TĂINUIREA UNOR PROPRIETĂŢI ESTIMATE LA 1 MILION LEI
17:30 - 28.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

FOSTUL ŞEF ADJUNCT AL ADMINISTRAŢIEI NAŢIONALE A PENITENCIARELOR VA FI JUDECAT PENTRU TĂINUIREA UNOR PROPRIETĂŢI ESTIMATE LA 1 MILION LEI

FOSTUL ŞEF ADJUNCT AL ADMINISTRAŢIEI NAŢIONALE A PENITENCIARELOR VA FI JUDECAT PENTRU TĂINUIREA UNOR PROPRIETĂŢI ESTIMATE LA 1 MILION LEI

Dosarul penal împotriva fostului șef adjunct al Administrației naționale a penitenciarelor din subordinea ministerul justiției Serghei Demcenco pentru tăinuirea unor proprietăți în valoare de 1 milion de lei, a fost transmis în judecată.

După cum a comunicat pentru Infotag serviciul de presă al Procuraturii generale, funcţionarul este acuzat că a inclus în mod constant în declaraţiile pe venit, începând din 2017, informații false despre averea sa. Astfel, el n-a indicat că familia sa deține un teren și o casă lângă Chișinău în valoare de peste 400 de mii de lei și două mașini. În plus, a ascuns că a vândut trei mașini în valoare de 600 de mii de lei și a primit cadou o sumă mare de bani. El riscă o amendă de 300 de mii de lei sau până la un an de închisoare.

Din octombrie 20021, Demcenco a fost, de asemenea, cercetat în temeiul articolului „abuz de poziție oficială în interesul unei comunități infracţionale”. Se are în vedere furnizarea de „servicii” unor interlopi cunoscuţi, în special, „hoțul în lege” Vladimir Moscalciuc (Makena). Demcenco este implicat în mai multe episoade de corupție, inclusiv în furtul de bani de pe cardurile bancare ale unor cetățeni.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее