1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Igor Dodon rămâne în libertate. CSJ a respins recursul procurorilor
18:25 - 28.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Igor Dodon rămâne în libertate. CSJ a respins recursul procurorilor

Igor Dodon rămâne în libertate. CSJ a respins recursul procurorilorIgor Dodon rămâne în libertate. CSJ a respins recursul procurorilor

Fostul şef de stat, Igor Dodon, nu va reveni în arest la domiciliu. Judecătorii Curţii Supreme de Justiţie au respins solicitarea procurorilor. Decizia CSJ este irevocabilă. 

După şedinţa de judecată, fostul lider socialist a declarat că decizia de astăzi a CSJ denotă neprofesionalismul procurorilor. "Legea interzice de a ataca decizia anterioară. Nu cunoaște procedurile. Erau și riscuri. Înțeleg frica oponenților mei. Maia Sandu, te înțeleg bine”, a mai declarat Dodon. 

Anterior, procurorul de caz, Petru Iarmaliuc, a declarat că inculpatul Igor Dodon trebuie să revină în arest la domiciliu. Motivul este că atât el, cât şi persoane apropiate lui, ar fi încercat să intimideze şi influenţeze martorii care au făcut declaraţii în acest dosar. Iarmaliuc mai susţine că  că intimidările au avut loc la telefon, iar aflarea lui Dodon în libertate  prezintă un risc. 

Din 20 noiembrie, Igor Dodon a fost eliberat din arest la domiciliu şi plasat sub control judiciar. Decizia a fost luată de magistraţii Curţii Supreme de Justiţie. De atunci, el are interdicţia de a părăsi ţara pentru un termen de 60 de zile.

Igor Dodon a fost reținut în data 24 mai. El este învinuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită. Dodon se declară nevinovat. Dacă va fi găsit vinovat, fostul şef al statului riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

 


Publicat de:Рустам
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее