1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. SALARIILE PROCURORILOR DIN MOLDOVA AU CRESCUT DE CÂTEVA ORI ÎN ULTIMII ANI
16:31 - 29.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

SALARIILE PROCURORILOR DIN MOLDOVA AU CRESCUT DE CÂTEVA ORI ÎN ULTIMII ANI

SALARIILE PROCURORILOR DIN MOLDOVA AU CRESCUT DE CÂTEVA ORI ÎN ULTIMII ANI

Experţii de la Centrul de resurse juridice din Moldova (CRJM) au urmărit tendinţele în salariile procurorilor din ultimii ani. Potrivit Infotag, centrul a prezentat marţi raportul "Justiţia Republicii Moldova în cifre - o privire comparativă".

"Începând din 2016, după modificările aduse legislaţiei, salariul anual (până la impozitare) al procurorilor din Moldova a crescut semnificativ. În 2018, un procuror aflat la începutul carierei primea un salariu anual echivalent cu 10.612 euro, de trei ori mai mult decât în 2014. În 2020, salariul procurorilor începători a crescut cu 4,4% faţă de 2018, la 11.080 euro. La fel ca şi în cazul judecătorilor, salariile procurorilor începători din Moldova au crescut cu 2,9% în 2022", se arată în studiu.

Se mai notează că salariul procurorilor începători din Moldova în 2020 (11.080 euro) a fost mai mare decât în acelaşi an pentru procurorii începători din Armenia (7.651 euro), Azerbaidjan (6.893 euro) sau Georgia (8.247 euro), dar mai mic decât media pentru ţările Consiliului Europei şi Ucraina.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее