1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA
  4. Prim-ministra Natalia Gavrilița, în dialog cu Alina-Ștefania Gorghiu, președinta ad-interim a Senatului României
21:18 - 29.11.2022
1
0 /5 Stars by
0
0

Prim-ministra Natalia Gavrilița, în dialog cu Alina-Ștefania Gorghiu, președinta ad-interim a Senatului României

sursa: gov.md А+ А-
Prim-ministra Natalia Gavrilița, în dialog cu Alina-Ștefania Gorghiu, președinta ad-interim a Senatului RomânieiPrim-ministra Natalia Gavrilița, în dialog cu Alina-Ștefania Gorghiu, președinta ad-interim a Senatului României

Aflată într-o vizită de o zi la București, prim-ministra Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu președinta interimară a Senatului României, Alina-Ștefania Gorghiu. Discuțiile au cuprins un spectru larg de subiecte, cum ar fi situația actuală din regiune și amenințările generate de războiul din Ucraina. 

 

Prim-ministra Gavrilița a exprimat recunoștință pentru ajutorul oferit de partea română în depășirea situațiilor de criză din domeniul energetic, umanitar și economic și a evidențiat necesitatea mobilizării în continuare a comunității internaționale în scopul oferirii asistenței financiare și tehnice pentru Republica Moldova. 

 

Oficialul de la București a reconfirmat suportul constant și implicarea plenară a României în identificarea de soluții operaționale la provocările cele mai presante cu care se confruntă Republica Moldova. 

 

Natalia Gavrilița și Alina-Ștefania Gorghiu au vorbit despre consecințele crizei energetice și acțiunile legislative și operaționale care ar putea spori securitatea energetică a țării. De asemenea, s-a convenit asupra intensificării și consolidării cooperării bilaterale în sensul avansării parcursului european al țării noastre, implementării eficiente a reformelor și promovării valorilor europene comune. 

 

Prim-ministra Natalia Gavrilița, în dialog cu Alina-Ștefania Gorghiu, președinta ad-interim a Senatului României

Prim-ministra Natalia Gavrilița, în dialog cu Alina-Ștefania Gorghiu, președinta ad-interim a Senatului României

Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2023
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее