1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. (VIDEO) ACTUALUL PRIMAR DE BĂLŢI NICOLAI GRIGORIŞIN VA CANDIDA DIN NOU LA ACEASTĂ FUNCŢIE DIN PARTEA „PARTIDULUI SCHIMBĂRII”
16:30 - 03.02.2023
1
0 /5 Stars by
0
0

(VIDEO) ACTUALUL PRIMAR DE BĂLŢI NICOLAI GRIGORIŞIN VA CANDIDA DIN NOU LA ACEASTĂ FUNCŢIE DIN PARTEA „PARTIDULUI SCHIMBĂRII”

(VIDEO) ACTUALUL PRIMAR DE BĂLŢI NICOLAI GRIGORIŞIN VA CANDIDA DIN NOU LA ACEASTĂ FUNCŢIE DIN PARTEA „PARTIDULUI SCHIMBĂRII”

Actualul primar al municipiului Bălți, Nicolai Grigorişin, intenționează să candideze pentru același post la viitoarele alegeri locale din acest an, dar deja din partea Partidului schimbării. Potrivit „INFOTAG”, el a anunțat acest lucru vineri, la o conferință de presă.

Primarul a reamintit că a primit sprijinul liderului partidului, Ştefan Gligor, în toamna lui 2021, când a „condus lupta fără compromisuri pentru fotoliul de primar al capitalei de nord împotriva candidaților care au adus bani frauduloşi în municipiu”.

Grigorişin i-a exprimat recunoștință lui Gligor pentru faptul că a subliniat originea dubioasă a banilor candidatului din partea partidului Şor.

„Domnul Gligor a ieşit atunci cu o declarație politică, subliniind că acest lucru ar trebui să fie cercetat de autoritățile competente și că la Bălţi sunt puşi în circuit banii mafiei”, a spus el.

Ştefan Gligor a declarat că „în octombrie-noiembrie 2021 se formase o situație fără precedent în oraș.

„Riscam atunci să-l dăm pe mâinile grupării infracţionale Şor. Acest lucru era inacceptabil și l-am susținut pe Nicolai Grigorişin”, a spus politicianul, exprimându-și încrederea că actualul primar va câștiga din nou alegerile în toamna anului 2023.


Publicat de:Наталья
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее