1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Viaţă de primar. Nicolai Grigorişin a anunţat că va candida la locale şi va fi susţinut de Partidul Schimbării
17:00 - 03.02.2023
1
0 /5 Stars by
0
0

Viaţă de primar. Nicolai Grigorişin a anunţat că va candida la locale şi va fi susţinut de Partidul Schimbării

Viaţă de primar. Nicolai Grigorişin a anunţat că va candida la locale şi va fi susţinut de Partidul SchimbăriiViaţă de primar. Nicolai Grigorişin a anunţat că va candida la locale şi va fi susţinut de Partidul Schimbării

Campania electorală pentru alegerile locale nu a început, dar concurenţii încep să iasă la tribune. Nicolai Grigorişin a anunţat că va fi candidatul Partidului Schimbării pentru Primăria municipiului Bălţi, la scrutinul din toamna acestui an  Cu această ocazie, Grigorişin şi preşedintele formaţiunii politice, Ştefan Gligor au ieşit într-o conferinţă de presă în care au vorbit despre planurile pentru oraşul din nordul ţării. Vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postica, a refuzat să se expună pe marginea cazului, dar ne-a spus că se va discuta în cadrul CEC. 

"Anunţ oficial că la alegerile locale din 2023 voi fi candidatul "Partidului Schimbării". Cu ajutorul lui Ştefan Gligor, în oraşul nostru au venit cei mai buni urbanişti din ţară. Am făcut un proiect nou pentru reconstrucţia şi reparaţia lacului din oraş. Atunci când va fi implementat proiectul, credeţi-mă că nu veţi mai vedea ceva similar în ţară", a declarat Nicolai Grigorişin, actualul primar din Bălţi. 

La rândul său, preşedintele Partidului Schimbării, Ştefan Gligor, s-a arătat convins că prin consolidarea eforturilor între candidat, echipă şi orăşeni, vor reuşi să schimbe starea de lucruri din municipiu. 

"Prin unitate, profesionism şi verticalitate, vom reuşi să protejăm interesele cetăţenilor, a oraşului Bălţi, a suburbiilor Elizaveta şi Sadova. Împreună vom reuşi să îmbunătăţim situaţia economică şi socială din oraş, să atragem investiţii. Vom ajuta pe cei vulnerabili şi vom reuşi să implementăm un şir de proiecte de dezvoltare urbană fără precedent în municipiul Bălţi", a precizat, la rândul său, preşedintele Partidului Schimbării, Ştefan Gligor. 

L-am sunat pe vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postica pentru a afla dacă este legal faptul ca cineva să-şi anunţe acum intenţia de a candida la alegeri. Membrul CEC a refuzat să comenteze, menţionând că apariţia într-o declaraţie de presă reprezintă exercitarea dreptului la exprimare. Pavel Postica a precizat, în acelaşi timp, pot fi depuse cereri de înregistrare la alegeri doar după ce este stabilită data scrutinului. Cazul lui Grigorişin, dar şi a altora ar putea să fie discutat într-o şedinţă cu toţi membri întruniţi ai CEC, ne-a mai spus Postica. 

La alegerile locale din Bălţi, din toamna anului 2021, Nicolai Grigorişin a candidat independent. Pentru el au votat ppuţin peste şapte mii de alegători din cei peste 100 de mii incluşi în listele eletorale.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее