1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. Reacţia avocatului Nicolae Posturusu privind ultimul dosar al lui Dodon: Ne aşteptăm la noi percheziţii cu mascaţi şi alte măsuri de urmărire penală
17:51 - 03.02.2023
1
0 /5 Stars by
0
0

Reacţia avocatului Nicolae Posturusu privind ultimul dosar al lui Dodon: Ne aşteptăm la noi percheziţii cu mascaţi şi alte măsuri de urmărire penală

Reacţia avocatului Nicolae Posturusu privind ultimul dosar al lui Dodon: Ne aşteptăm la noi percheziţii cu mascaţi şi alte măsuri de urmărire penalăReacţia avocatului Nicolae Posturusu privind ultimul dosar al lui Dodon: Ne aşteptăm la noi percheziţii cu mascaţi şi alte măsuri de urmărire penală

După ce a fost informat că este vizat într-un nou dosar, Igor Dodon se aşteaptă la noi percheziţii cu mascaţi şi alte măsuri de urmărire penală. Asta ne-a declarat Nicolae Posturusu, avocatul fostului preşedinte. 

Acesta a mai declarat că este la curent de faptul că Procuratura Anticorupţie a creat un grup de lucru din care fac parte mai mulţi procurori şi ofiţeri experiemntaţi. Potrivit lui Posturusu, în acea ordonanţă ar fi indicat expres că dosarul este unul de amploare şi că volumul de lucru foarte mare.

"Probabil, complexitatea este aceeaşi ca şi la "frauda bancară. Conducătorul grupului este procurorul Petru Iarmaliuc", a mai spus avocatul Nicolae Posturusu. 

Anterior avocatul Nicolae Posturusu a declarat că solicitarea Procuraturii Anticorupţie reprezintă o încercare de a-l aduce la tăcere pe clientul său şi nu are argumentare juridică.  Potrivit procurorilor, avocaţii lui Dodon au depus în data de 19 ianuarie o cerere prin care au solicitat dreptul acestuia să părăsească țara pentru a asigura un tratament de reabilitare postCOVID-19 în România a fiului său. În urma audierii, însă, medicul, a cărui nume și prenume era indicat în documentul medical, a declarat că nu-i este cunoscut pacientul menționat și că ar fi aplicat ștampila pe document la rugămintea unei colege. Potrivit procurorilor, femeia s-ar afla în relaţii apropiate cu familia Dodon. Medicul ar mai fi precizat procurorilor că procedurile necesare de a fi efectuate sunt disponibile şi în Republica Moldova. Atunci, procurorii au ridicat mai multe documente și dispozitive informatice.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее