1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. PROCURATURA CONTINUĂ INVESTIGAȚIA ÎN CADRUL DOSARULUI PENAL PRIVIND DECESUL UNEI TINERE GRAVIDE
15:31 - 22.04.2024
1
0 /5 Stars by
0
0

PROCURATURA CONTINUĂ INVESTIGAȚIA ÎN CADRUL DOSARULUI PENAL PRIVIND DECESUL UNEI TINERE GRAVIDE

PROCURATURA CONTINUĂ INVESTIGAȚIA ÎN CADRUL DOSARULUI PENAL PRIVIND DECESUL UNEI TINERE GRAVIDE

Procuratura continuă investigația în cadrul dosarului penal privind decesul unei tinere însărcinate în raionul Orgău. Conform INFOTAG, Procuratura raionului a efectuat mai multe acțiuni de investigare.

În special, s-a efectuat expertiza biologică a hainei victimei, a fragmentelor extrase din vehiculul șoferului în care s-a urcat femeia, precum și a locuinței șoferului, și expertiza chimică a solului de la locul unde a fost găsit cadavrul și de pe suprafața încălțămintei victimei și a suspectului.

„De asemenea, a fost desemnată expertiza medico-legală a cadavrului femeii, descoperit pe 20 aprilie la marginea satului Chițcanii Vechi din raionul Telenești. Proprietarii construcțiilor temporare de la locul unde a fost găsit cadavrul vor fi interogați în calitate de martori, inclusiv cu desemnarea altor acțiuni corespunzătoare în funcție de circumstanțele cazului”, a declarat procuratura.

Corpul unei femei gravide de 19 ani, dispărută pe 12 aprilie la Orhei după ce a urcat într-un vehicul, a fost găsit pe 20 aprilie în urma unei ample operațiuni de căutare la care au participat sute de polițiști și voluntari. Șoferul în mașina căruia s-a urcat femeia decedată a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta nu își recunoaște vina și refuză să coopereze cu ancheta. Conform Codului Penal, dacă vina suspectului va fi dovedită, acestuia îi pot fi aplicate pedepse între 15 și 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.


Publicat de:Алексей
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее