1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. POLIȚIA SUSPECTEAZĂ UN EX-POLIȚIST DE OMORUL UNEI TINERE GRAVIDE
14:30 - 23.04.2024
1
0 /5 Stars by
0
0

POLIȚIA SUSPECTEAZĂ UN EX-POLIȚIST DE OMORUL UNEI TINERE GRAVIDE

POLIȚIA SUSPECTEAZĂ UN EX-POLIȚIST DE OMORUL UNEI TINERE GRAVIDE

Poliția suspectează un fost polițist, Gheorghe Cotorobai, de omorul femeii gravide Ana-Maria Guja. Conform INFOTAG, acest fapt a fost declarat de către șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), Viorel Cernăuțeanu.

„Circumstanțele arată că el a planificat și a întreprins anumite acțiuni, ceea ce ne determină să avem anumite suspiciuni rezonabile, totuși, acestea sunt doar suspiciuni, nu fapte dovedite”, a spus șeful IGP.

Potrivit lui Cernăuțeanu, toate înregistrările video confiscate au fost făcute noaptea, iar acțiunile criminale au avut loc pe timp de noapte, motiv pentru care calitatea imaginilor nu a fost cea mai bună.

Cotorobai a lucrat la Ministerul Afacerilor Interne, având dreptul de a purta armă.

„El a studiat la colegiul de poliție în anii 1997-1998. Din 1999 până în 2000 a lucrat în inspectoratul de poliție din Telenești, apoi a fost concediat și nu a mai lucrat în structurile MAI. Cotorobai avea armă, dar avea și toate documentele necesare de la psihiatru, de la narcolog, pentru dreptul de a o deține”, a spus șeful IGP.

Suspectul Cotorobai a fost arestat pentru 30 de zile. El nu își recunoaște vina și refuză să coopereze cu ancheta.

Ana-Maria a dispărut pe 12 aprilie. Ultima dată, tânăra femeie, aflată în a șasea lună de sarcină, a fost văzută seara, urcându-se într-o mașină care mergea în aceeași direcție. Poliția a inspectat zeci de mașini de marcă „Ford”, iar la 16 aprilie au reușit să găsească mașina și șoferul. Cadavrul a fost descoperit în a doua jumătate a zilei de 20 aprilie la 21 de kilometri de satul Chițcanii Vechi, unde locuia presupusul criminal. Corpul fusese aruncat într-o groapă lângă un pârâu și acoperit cu ramuri.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее