1. Portal de divertisment
  2. Știri
  3. Politică
  4. ȘEFUL CABINETULUI PREȘEDINTELUI MOLDOVEI DESPRE CREAREA BLOCULUI „VICTORIE”: „NU VOM PERMITE CRIMINALILOR SĂ CUCEREASCĂ ȚARA!”
14:30 - 23.04.2024
1
0 /5 Stars by
0
0

ȘEFUL CABINETULUI PREȘEDINTELUI MOLDOVEI DESPRE CREAREA BLOCULUI „VICTORIE”: „NU VOM PERMITE CRIMINALILOR SĂ CUCEREASCĂ ȚARA!”

ȘEFUL CABINETULUI PREȘEDINTELUI MOLDOVEI DESPRE CREAREA BLOCULUI „VICTORIE”: „NU VOM PERMITE CRIMINALILOR SĂ CUCEREASCĂ ȚARA!”

Șeful cabinetului președintelui Moldovei, Adrian Băluțel, a exprimat indignarea față de crearea blocului electoral „Victorie” condus de oligarhul fugar Ilan Șor, care și-a adunat susținătorii la Moscova. Potrivit agenției INFOTAG, Băluțel a scris despre acest lucru pe rețelele de socializare.

„La 1500 km de Moldova, s-a adunat o grupare criminală pentru a aduce Moldova la „victorie”. Și nu, nu este vorba despre automobilul „Victoria” (Pobeda), pentru că moldovenii preferă modelele europene – „Şkoda”, „Mercedes” și „Renault”. Nu au spus niciun cuvânt în română, nici măcar în moldovenească, cum numesc ei această limbă. S-au prezentat drept servitorii regimului de la Kremlin, s-au înclinat și au declarat că la prima ocazie vor face să se închine Moldova, adică la prima „victorie”. Moldovenii au demonstrat că sunt un popor înțelept și nu vor permite unor criminali să cucerească țara noastră și să o îngenuncheze”, a scris Băluțel.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a partidului de guvernământ PAS, Adriana Vlas, a numit acțiunile participanților la evenimentul din Moscova „o rușine”.

„Este o rușine să te afli în Moscova când întreaga lume condamnă Kremlinul pentru războiul barbar din Ucraina. Moldova merge cu fermitate către aderarea la UE, unde domnește pacea, prosperitatea și justiția echitabilă”, a declarat Vlas.

După cum a informat deja „INFOTAG”, duminică la Moscova a fost anunțată crearea blocului electoral „Victorie”. La eveniment au participat aproximativ 300 de persoane, majoritatea venind din Moldova. În componența blocului au intrat partidele „Renaștere”, „Șansă”, „Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei” și Victoria, care și înainte erau sub controlul lui Ilan Șor. El a fost ales președinte al blocului, iar secretarul executiv al blocului a devenit bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul. Șor a declarat că blocul va avea un candidat la alegerile prezidențiale.


Publicat de:Ольга
Для возможности комментировать пройдите .

Știri rubrici

18+ Portal de divertisment dosug.md - cel mai bun site cu actualizări zilnice. Totul este cel mai proaspăt: recreere și divertisment pe hartă, pe știri și publicații facturi , filme , anunțuri ...), dating, forum, totul pentru nunti, poze, glume, avem umor online zilnic! Actualizarea permanentă a locurilor de recreere și divertisment știri curente, anunțuri, posturi vacante noi. Efectuați o căutare pe hartă locurile de activitate. Îți place să călătorești? cele mai proaspete excursii. Cu noi Există glume pe videoclipul pe care îl puteți viziona online. Noi facem selecții în cazul în care stelele populare de la Hollywood în fotografie sunt relaxante și distracție, scandaluri de stele, celebrități într-un bikini.
Disclaimer: Toate drepturile de publicitate audio, video, grafice și materialele de text aparțin proprietarilor lor.
© 2011–2024
Top
Așteptați redirecționarea
Așteptați redirecționarea
Mesajul
Продолжая использовать наш сайт, вы даете согласие на обработку файлов cookie, которые обеспечивают правильную работу сайта. Благодаря им мы улучшаем сайт, обслуживание и товары.
Подтверждаю Подробнее